Chřipkové období

14. ledna 2015 v 14:36 | Zdravá celá rodina |  Ostatní
V posledních dnech mám pocit, že potkávám jen samé chrchlající a prskající unavené osůbky. Na jaro a sluneční paprsky si budeme muset ještě nějakou tu chvilku počkat. Bacílky útočí ze všech stran a každý s nimi bojuje po svém (někdo pilulkama a kotlem čaje, jiný vypaluje červíka alkoholem a někdo konzumuje citrony ve velkém). To co vám dnes nabídnu se nevylučuje s žádnou výše uvedenou metodou. Je to tak trochu vitamínová bomba v podobě celkem lehké a chutné večeře.

Recept jsem dostala, vyzkoušela a protože mi chutnalo, podělím se o něj s vámi.
Takže co potřebujete:
kysané zelí (kdo má domácí, tak vyhrává na plné čáře), cibule, mrkev, jablko, čerstvý křen a zakysanou smetanu. Na drobno nakrájenou cibuli a zelí a nastrouhanou mrkev, ktřen a jablko zamícháme a vmícháme zakysanou smetanu. A je to.

Tak si nechte chutnat

p.s. asi jsem moc nepotěšila masožravce, ale ten kdo chce a bez masa nevydrží, ať si místo křupavé bagetky k salátu vezme pěkně propečený kousek vepřového
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama